AFIR
Fabricat in Romania

   Davinia este o poveste devenita realitate. O poveste ce a inceput intr-un mic si cochet atelier de creatie din Selimbar,Sibiu.

 

   Davinia e intruchiparea unui vis devenit realitate, e intruchiparea unei dorinte nascuta din dragostea pentru frumos,stil si calitate. Noi credem ca femeia e un cumul de sentimente,de simtaminte si de dorinte. Toate acestea se regasesc in stilul vestimentar al fiecareia.

 

   In atelierul nostru cream haine in care femeile isi pot identifica propriul stil.Fiecare produs este croit manual si cusut cu mare grija si atentie la detalii, de catre specialisti cu multa experienta in domeniu. Hainele se fabrica in serii mici,un motiv in plus pentru care clientele noastre sevor simti unice.

 

   Daca ai o personalitate puternica si pasionala sau emani eleganta, daca esti sensibila si romantica sau preferi stilul clasic, la atelierul nostru iti poti identifica stilul.Alege-ti din tabelul de marimi masura care ti se potriveste cel mai bine si comanda rochia care iti va scoate in evidenta feminitatea si-ti va da unicitate.

   Fiecare haina realizata in atelierul nostru poarta amprenta calitatii,a atentiei pentru detalii si nu in ultimul rand a croielii impecabile care scoate in evidenta frumusetea feminina.

   Noi cream haine in care femeile se simt fericite!

Davinia by Dahlia